Jurulatih Perempuan: Liyana Mastura@FitnessCoachJobs-KL.info
Username: Password: No Account ? Sign Up Now



Fitness Coach Jobs KL



Discussion Topics
Be Fit Malaysia | Best Gyms In KL | Celebrity Fitness Price Per Month | Certified Professional Trainer Malaysia | Enrich Fitness Kepong Zumba | Fitm Malaysia | Fitness Centre In Malaysia | Fitness Classes Kl | Fitness Coach Kl | Fitness First Malaysia Branches | Fitness Malaysia | Gym Instructor Vacancy Kuala Lumpur | Gym Malaysia | Ladies Gym Selangor | Mid Valley Gym Price | Personal Gym Trainer | Personal Trainer Jobs Pj | Rockafella Gym Ampang | Rockafella Gym Bandar Baru Selayang


Jurulatih Perempuan: Liyana Mastura





Saya agak sibuk kebelakangan ini sehingga tidak sempat mengemaskinikan blog. Sibuk kenapa? Saya sedang menyediakan trainer perempuan yang baru, Liyana Mastura. Dia salah seorang trainer perempuan dalam Team ZK. Dalam masa sama buat sesi pengambaran untuk video latihan perempuan. Ada dua trainer perempuan yang terlibat dalam projek video tersebut. Nantikan. Tarikh? Belum tahu lagi. Sesiapa berminat untuk dapatkan Personal trainer the personal Trainer perempuan, boleh hubungi ZK. Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman.

Berpengalaman lebih dari 10 tahun dalam bidang kecergasan. Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan. Sekali nak ngurat baru terbaca ada tulis jgn kacau kat bawah,,ekekekek. Hahahhakk! banteilh korg"btw..hye2"thanks"wat article spcial for a newbie like me en z. Liana, happy birthday. Moga panjang umur dan dapat Fiat Cope.

Hahaha, Abg Zaki buat artikal nie ada makna tu".. Hahahaha1 macehh abg isa" gen2 dh dpt k blom??hahahah. Salam dato"nak bertanya pada dato"di mana boleh dapatkan khusus2 yg d diktiraf agar blh d iktiraf sbg seorg trainer..?/boleh dato cadangkan?? Yang mana lebih murah dari dua di atas? Msn under skim kejurulatihan. lebih murah. boleh check tarikh di http://nsc.gov.my. Kedua2 yg td agak mahal. sekitar 3-4k juga. Mana tau ada rezeki ikut sunnah ye tak. ngeehehe. Hohohoho yo lah tu zaki" ley bygone be bygone". Comelll kt celah mna jepp..hahahaha..bese2 jer ambe ni.

Kalau nak join gym sy nk mntk dia tlg train"bole ke? Saya baru mengandung 3 minggu biasanya saya bersenam joging, main basikal, kayu dan beberapa senaman utk perut dan membentuk pinggang, jd skrg saya mengandung boleh train utk wanita mengadung k? Boleh. mmg ada senaman tertentu utk setiap trimester. utk peringkat awal prenancy, elakkan dulu high impact workout. antara senaman yg baik, swimming. utk peringkat awal pregnancy, cuba kurangkan senaman yg byk guna kekuatan core. awal 1st trimester perlu lebih berjaga2. dptkan nasihat doktor jika perlu. Macamana untuk hubungi . sy berminat nak tahu details tentang female personal trainer the personal trainer . tq.

Related Items
Simple Me, Difficult World: First day training at True Fitness. Best!!
JURNAL HARIAN: Personal KLSifu.com ke?
THE BEST 10 Personal Trainers in Shah Alam, Selangor - Last Updated March 2019
The 10 best Personal Trainers in Shah Alam, Klang - Last Updated March 2019
Farah Nadhirah Service Provider at KLSifu.com
Gym job offers
Kerja kosong di Kuala Lumpur
Personal Trainer Wanita - Daerah Khusus Ibukota Jakarta
Slim & Fit Alor Setar Ladies Only
Fitness Trainer / Team Leader Bagi Program Cabaran 6 Minggu Slim & Fit
Slim & Fit Dengkil Sepang Ladies Only
Gym Personal Trainer Sports & Outdoors for sale in Skudai, Johor
CLASS FITNESS & LADIES GYM AREA GOMBAK KL
Affordable Certified Personal Trainer Scottsdale Arizona

Popular Topics